• isi_bg

Fa'afefea ona fa'aoga IML Containers ma Thermoforming Containers i Yogurt Cup

I le lalolagi i aso nei, o loʻo faʻafouina pea le fale gaosi oloa e tuʻuina atu filifiliga sili mo le teuina o meaʻai ma felauaiga.O se faʻataʻitaʻiga o le yogurt alamanuia, lea na faʻafeiloaʻi ai pusa IML ma pusa thermoformed i le gaosiga o ipu yogurt lauiloa.

O koneteina IML, e ta'ua fo'i o le fa'ailoga i totonu, o koneteina palasitika ia e iai fa'ailoga fa'ailoga o lo'o lolomi i luga a'o fa'agasolo le faiga.O atigipusa nei e lelei le fa'a'aisa ma le susū, e lelei ai mo le afifiina o oloa susu e pei ole yogurt.

E fa'apena fo'i, o koneteina thermoformed e ta'uta'ua i le alamanuia o mea'ai ona o lo latou agava'a ma faigofie ona fa'aoga.O atigipusa nei e faia mai mea eseese e pei o palasitika, alumini poʻo pepa pepa ma faʻapipiʻiina i foliga lelei mo le afifiina o meaʻai.O koneteina Thermoformed e masani ona faʻaaogaina mo lo latou tumau, faʻafefeteina o le susu ma mea lelei pa puipui.

A o'o mai i le gaosiga o yogurt, IML ma koneteina thermoformed e taua tele i le fa'atumauina lelei o oloa.O le fa'aogaina o atigipusa nei i ipu yogurt e mana'omia ai se faiga fa'apitoa e fa'amautinoa ai o lo'o fa'amauina lelei mea o lo'o i totonu a'o manaia i le va'ai.

690x390_fb72b21c4c76f47b7e3184fd725b2aea

Ina ia faʻaoga se IML container, o le laasaga muamua o le mamanuina o ata e lolomi i luga o le container.Ona lolomi lea o ata i luga o fa'ailoga fa'apitoa e tu'u i totonu o le meafaigaluega tui tui.O le fa'ailoga, fa'apipi'i fa'apipi'i ma mea fa'apipi'i e fa'apipi'i fa'atasi e fai ai se mea fa'apipi'i lelei ma tumau.

I le tulaga o koneteina thermoformed, o le faagasologa e amata i le mamanuina o se limu mo le tele manaʻomia ma foliga o le ipu yogurt.O le taimi lava e saunia ai le limu, e fafaga le mea i totonu o se potu faʻamafanafana ma faʻafefeteina i totonu o se laupepa mafolafola.Ona tu'u lea o le laupepa i luga o se limu ma fa'apipi'i fa'atusa e fa'aaoga ai se masini gaogao, e maua ai le foliga tonu o le ipu yogurt.

O laasaga mulimuli i le faʻaogaina o le IML ma le pusa vevela i le ipu yogurt e aofia ai le faʻatumu o le koneteina i le yogurt ma faʻamau le tapuni.O lenei faiga e tatau foi ona faia ma le faaeteete e puipuia ai soʻo se faʻaleagaina o le oloa.

I se aotelega, o le faʻaogaina o koneteina IML ma koneteina thermoformed ua suia ai le afifiina o ipu yogurt.O nei koneteina e faʻamautinoa e le faʻafefeteina le lelei o le oloa e ala i le tuʻuina atu o le puipuiga talafeagai ma le faʻalelei faʻalelei e tatau i le oloa.Pe o oe o se tagata gaosi oloa po'o se tagata fa'atau, o le fa'aogaina o nei koneteina o se fa'amaoniga lea o le agaga fou o le fale fa'apipi'i.


Taimi meli: Iuni-09-2023